Home » meista
Saari Kalle

Uudetvedonlyontisivut.com on oikea valinta, silloin kun haluat löytää turvallisia vaihtoehtoja ja luotettavia vedonlyöntisivustoja, jotka on arvosteltu ja tarkistettu huolella. Tarkistamme kaikki esittelemämme vedonlyöntisivustot henkilökohtaisesti. Asiantuntijamme ovat työskennelleet alalla jo kauan ja luonnollisesti tämä auttaa perkaamaan jyvät akanoista. Ennen kuin lisäämme vedonlyöntisivuston tarjontaamme, teemme aina kattavan taustatyön, unohtamatta pienimpiäkään yksityiskohtia. Tarjoamamme tilastot, listat, arviot, oppaat ja vihjeet ovat saatavilla ilmaiseksi ja niiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään itsellesi paras mahdollinen sivusto jossa pääset nauttimaan vedonlyönnistä. 

Missiomme 

Verkossa ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä paljon valinnanvaraa eri vedonlyöntisivustojen suhteen kuin nykyään. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tarjolla on runsain määrin erilaisia kohteita, tarjouksia ja bonuksia. 

Haluammekin auttaa varmistamaan, että sinun valintasi on varmasti turvallinen sekä vastuullinen ja lyöt vetoa juuri siitä mistä haluat. Neuvottelemme myös omalta osaltamme vedonlyöntiä tarjoavien osapuolien kanssa, ja varmistamme että markkinointi pitää paikkaansa. Voit siis olla varma, että sivustoltamme löytyvät vedonlyöntisivustot ovat turvallisia ja luotettavia. 

Kannustamme pelaajia vastuulliseen vedonlyöntiin, joka onnistuu jota asianmukaiset lisenssit omaavilla sivuilla, joissa yksityisyydensuoja ja henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojassa. Sivun tulee myös käyttää viimeisimpiä turvausmenetelmiä (SSL) turvallisen yhteyden takaamiseksi ja noudattaakseen tietosuojaselosteen sisältämiä kohtia. Kaikilla sivustomme listaamilla sivuilla on asianmukaiset lisenssit, jotka myös omalta osaltaan turvaavat matkaasi.

Asiantuntijamme 

Asiantuntijamme koostuvat alan asiantuntijoista, jotka ovat kirjoittaneet ja tutkineet mistä seikoista koostuu hyvä ja kestävä vedonlyöntisivusto sekä vihjeet. Teemme kaiken tarvittavan, että sivullamme tarjottu tieto on aina ajan tasaista. Emme kuitenkaan voi luvata tappiotonta uhkapelaamista tai tiedon virheetöntä paikkaansapitävyyttä

Kaikki sivuiltamme löytyvä tieto on myös kirjoitettu mahdollisimman objektiivisesti, vaikka luonnollisesti asiantuntijamme ovat saaneet korvauksen tiedon tuottamisesta sivullemme. 

Mainonta 

Uudetvedonlyontisivut.com -sivun sisältö voi sisältää mainostamista tietyn ominaisuuden tai vedonlyöntisivun puolesta, mutta vain lain sallimilla tavoilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että suosisimme tiettyä vedonlyöntisivua tai sivulla tarjottu tieto olisi tarkoitettu mainostamaan vain yhtä vaihtoehtoa. Haluamme käsitellä sivullamme vedonlyöntisivuja ja sovelluksia kokonaisuutena niin että sinä voit lyödä vetoa juuri niin kuin haluat ja mikä on parasta sinulle. 

Otamme mielellämme vastaan kaikki yhteydenotot ja kysymykset liittyen mahdolliseen yhteistyöhön tai mainontaan sivullamme – unohtamatta missiotamme.

Yhteydenotot voi lähettää suoraan: [email protected]

Yrityksemme ja osoitteemme: 

Yleiset yhteydenotot, huomiot ja parannusehdotukset voit lähettää [email protected]

Yritysyhteydenotot voit soittaa suoraan puhelinnumeroon +44 (0)203 146 8423.

Kirjeet voit lähettää osoitteeseen: 

Clickout Media Ltd
AA PH
Camilleri Buildings
Oratory Street
Naxxar
NXR 2504
Malta

Yrityksen rekisteröintinumero: 103525

Saari Kalle
Saari Kalle

Vedonlyönnin ammattilainen monen vuoden kokemuksella. "Vedonlyönti on oiva tapa lisätä jännitystä lempilajin seuraamiseen ja pienellä taustatyöllä jopa kannattavaa aika ajoin" -Kalle