Home » maksutavat » brite
9.8 5 Stars

100% 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta

 • Upeat bonukset ja tarjoukset
 • Suomenkielinen sivusto
 • Valitse monista eri kohteista
Lunasta bonus
Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Powbet hyväksyy ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä asiakkaita.
Tuomas Laine

Talletus Briten kanssa – katso parhaat sivut 2023

Kokonaiskuva

Brite vedonlyöntisivustot

Olet saattanut vedonlyöntisivustoilla pyöriessäsi huomata, että joidenkin maksutapoihin on ilmestynyt täysin uusi logo, nimittäin Brite. Brite-vedonlyöntisivustot ovat vielä melko tuore tuttavuus vedonlyöntimarkkinoilla, mutta ne ovat pikkuhiljaa yleistymässä. Brite-vedonlyöntisivustot kilpailevat Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivustojen kanssa, sillä myös talletus Briten kanssa mahdollistaa rekisteröintivapaan betsaamisen. Toki myös perinteiset vedonlyöntisivustot voivat tarjota Briten maksutapana, mutta nykyään pikapelaaminen on huomattavasti suositumpaa, jonka takia Britea käytetäänkin nimenomaan rekisteröintivapailla sivustoilla.

Tällä hetkellä talletus Briten kanssa onnistuu vasta muutamilla vedonlyöntisivustoilla, mutta lisää Brite-vedonlyöntisivustoja julkaistaan varmasti markkinoille pikkuhiljaa – onhan Briten käyttö erittäin helppoa ja nopeaa. Briten ansiosta voit siis unohtaa pitkän rekisteröitymisprosessin ja henkilöllisyydenvahvistuksen, sillä koko Briten toiminta perustuu verkkopankkitunnistautumiseen.

Brite toimii maksutapana ainoastaan turvallisilla ja luotettavilla vedonlyöntisivustoilla, sillä mikäli se tarjoaisi palveluitaan hämäräsivustoille, menettäisi se hyvin nopeasti oman maineensa – ja tätähän se ei tietysti halua. Tämän vuoksi voitkin siis valita huoletta minkä tahansa Brite-vedonlyöntisivuston ja pelata sivustolla turvallisin mielin. Suosittelemme kuitenkin aina vielä tarkistamaan, että sivustolla on varmasti ETA-maan, esimerkiksi Maltan tai Viron pelilisenssi, jotta sinun ei tarvitse pulittaa voitoistasi veroa.

Jos haluat lukea lisää muista maksutavoista Briten lisäksi, niin siirry maksutavat-sivullemme täältä.

Mikä on Brite?

Brite on netin välityksellä toimiva maksunvälityspalvelu – aivan kuin Trustlykin. Talletukset ja kotiutukset hoituvat siis näppärästi omien verkkopankkitunnusten avulla. Brite toimii yhteistyössä lähes kaikkien Suomessa toimivien pankkien kanssa.

Briten omistaa ruotsalainen yritys nimeltä Brite AB. Sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sen toimintaa valvoo Ruotsin Finanssivalvonta, joten kyseessä on erittäin turvallinen maksutapa.

Talletus Briten kanssa siirtyy välittömästi vedonlyöntisivustolle suoraan omasta verkkopankistasi, ja kotiutuksetkin saat takaisin omalle tilillesi alta aikayksikön. Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat täysin kuluttomat Brite-rahansiirrot, mutta poikkeuksiakin voi mahtua mukaan. Tämän vuoksi kannattaa aina huolella tarkistaa etukäteen vedonlyöntisivuston ehdoista, mitä siellä sanotaan rahansiirtokuluista.

Brite-vedonlyöntisivustot sopivat erityisesti betsaajille, jotka haluavat tehdä talletukset suoraan omasta verkkopankista, ja samalla tavalla myös kotiuttaa ne salamannopeasti suoraan omalle tilille. Parhaimmillaan voit saada Brite-kotiutukset omalle pankkitilillesi vain minuuteissa.

Miten Brite toimii?

Briten käyttö onnistuu keneltä tahansa, sillä talletus Briten kanssa tapahtuu täysin samalla periaatteella kuin tavalliset verkkopankkimaksut. Et tarvitse erillisiä käyttäjätunnuksia eikä edes pelitilin avaaminen vedonlyöntisivustolle ole välttämätöntä, sillä koko homma toimii verkkopankkitunnistautumisella. Myöskään erillistä sovellusta ei tarvitse ladata Briten käyttöä varten.

Brite tarjoaa siis täysin rekisteröintivapaata vedonlyöntiä. Homma toimii niin, että voit skipata perinteisen rekisteröitymisprosessin ja aloittaa suoraan ensitalletuksen tekemisestä. Teet vain verkkopankkitalletuksen omia verkkopankkitunnuksiasi hyödyntäen, jonka pohjalta vedonlyöntiyhtiö saa sinusta tarvittavat henkilötiedot suoraan omalta pankiltasi. Tämän vahvan tunnistautumisen ansiosta sinun ei tarvitse itse raaputtaa rekisteröintikaavakkeeseen omia tietojasi. Vahva tunnistautuminen tarjoaa myös sen, ettei sinun tarvitse ensimmäistä kotiutusta tehdessäsi lähettää vedonlyöntisivustolle arkaluontoisia asiakirjoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Myös perinteiset vedonlyöntisivustot, jonne rekisteröidytään tavalliseen tapaan, voivat tarjota maksuvaihtoehtona Briten, mutta tämä on hieman harvinaisempaa. Tällöin rahansiirrot kuitenkin toimivat täysin samalla tavalla, mutta erona on se, että sinun on rekisteröidyttävä normaaliin tapaan ja kotiutusta tehdessäsi lähettää KYC-prosessin mukaiset asiakirjat henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Mikäli siis suosit nopeampia rahansiirtoja ja vaivattomampaa betsaamista, suosittelemme nimenomaan rekisteröintivapaita Brite-vedonlyöntisivustoja.

Rahansiirrot Briten välityksellä ovat pääsääntöisesti käyttäjälle aina ilmaisia, mutta poikkeuksia voi myös mahtua mukaan. Oma pankkisi voi mahdollisesti veloittaa rahansiirroista joitain pieniä käsittelykuluja. Tämä kannattaakin tarkistaa heti alkuun suoraan omalta pankiltasi, jotta säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Brite talletukset

Talletus Briten kanssa on naurettavan helppoa ja sen osaa varmasti kuka tahansa. Homma on perusperiaatteeltaan täysin sama kuin minkä tahansa laskun maksaminen verkkopankissa. Kun käytät Brite-vedonlyöntisivustoa, jolle ei tarvitse rekisteröityä, pääset tallettamaan suoraan etusivulta klikkaamalla ”Talleta ja Pelaa”-painiketta. Jos pelaat perinteisellä vedonlyöntisivustolla, on sinun ensin rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään, jonka jälkeen voit suunnata talletussivulle ja valita talletusmenetelmistä Briten.

Näin helppoa se on:

 • Siirry talletussivulle
 • Syötä haluamasi talletussumma
 • Valitse pankkien listalta omasi
 • Kirjaudu omaan verkkopankkiisi omilla verkkopankkitunnuksillasi
 • Vahvista talletus avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Talletus on valmis ja rahat siirtyvät vedonlyöntitilillesi

 

Brite kotiutukset

Brite-talletusten tapaan myös kotiutukset hoituvat hyvin näppärästi. Jos pelaat perinteisellä vedonlyöntisivustolla, voit suorittaa Brite-kotiutuksen ainoastaan, jos olet käyttänyt Britea myös talletuksen tekemiseen. Tämä on lähes jokaisen vedonlyöntisivuston turvallisuuskäytäntö, jolla pyritään ehkäisemään rahanpesua ja muuta rikollista toimintaa. Jos sen sijaan pelaat rekisteröintivapaalla Brite-vedonlyöntisivustolla, on Brite arvatenkin ainoa maksuvaihtoehto kotiutuksiin.

Brite-kotiutusten tekeminen on todella helppoa, pelaat sitten perinteisellä tai rekisteröintivapaalla vedonlyöntisivustolla. Näin yksinkertaista se on:

 • Siirry kotiutussivulle
 • Syötä haluamasi kotiutussumma
 • Valitse pankkien listalta omasi
 • Kirjaudu omaan verkkopankkiisi omilla verkkopankkitunnuksillasi
 • Vahvista kotiutus avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Kotiutus on valmis ja rahat lähtevät kohti pankkitiliäsi!

 

Rekisteröintivapailla vedonlyöntisivustoilla kotiutukset voidaan käsitellä automaattisesti vahvan verkkopankkitunnistautumisen ansiosta. Tästä johtuen rahat lähtevät liikkeelle heti, ja parhaimmillaan voit saada voitot itsellesi vain muutamassa minuutissa kotiutuspyynnön jättämisestä.

Kun kotiutus on lähtenyt liikkeelle vedonlyöntisivuston puolelta, voi rahansiirtoon vielä vaikuttaa oman pankkisi käsittelyajat. Siinä, missä toisen pankin asiakas voi saada voittonsa tililleen vain minuuteissa, voi toisen pankin asiakas joutua odottelemaan vuorokauden verran ennen kuin potti kilahtaa omalle pankkitilille. Rekisteröintivapailla Brite-kasinoilla kaikkien pankkien asiakkaat saavat kotiutukset itselleen aina kuitenkin maksimissaan vuorokaudessa.

Kaiken kaikkiaan Brite on erittäin hyvä talletus- ja kotiutusmenetelmä, joka sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille vedonlyöjäkonkareille. Jos olet joskus maksanut laskuja omassa verkkopankissasi, onnistuu sinulta varmasti myös talletus Briten kanssa – kotiutuksesta puhumattakaan.

Rekisteröintivapaat Brite-vedonlyöntisivustot ovat tätä päivää, sillä erillistä rekisteröitymistä ei tarvita, vaan vedonlyöntikokemuksen voi aloittaa ensitalletuksesta. Tämän ansiosta pääset vetojen kimppuun salamannopeasti. Briten vahvan tunnistautumisen paras puoli piilee kuitenkin nimenomaan siinä, että kotiutukset voidaan käsitellä automaattisesti, jonka ansiosta voitot lähtevät liikkeelle salamannopeasti ja parhaassa mahdollisessa tapauksessa saat voittopottisi itsellesi vain muutamassa minuutissa. Briten kanssa turhat odottelut voi siis jättää unholaan.

Brite soveltuu etenkin meille suomalaisille vedonlyöjille kuin nenä päähän. Sen lisäksi, että meidän ei tarvitse rekisteröityä erikseen ja voimme käyttää omia verkkopankkitunnuksiamme talletusten ja kotiutusten tekemiseen, on usein Brite-vedonlyöntisivustoilla myös ETA-maan, esimerkiksi Maltan lisenssi. Tämähän tarkoittaa tietysti sitä, että meidän suomalaisten ei tarvitse maksaa voitoistamme senttiäkään veroa.

Brite – plussat ja miinukset

+ Erittäin nopeat talletukset ja kotiutukset – voitot omalle pankkitilille parhaimmillaan minuuteissa

+ Pääosin aina täysin ilman käsittelykuluja

+ Toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa, minkä vuoksi Brite on erittäin turvallinen ja luotettava

+ Mahdollisuus pelata ilman rekisteröitymistä vahvan tunnistautumisen ansiosta

+ Brite tukee kaikkia Suomessa toimivia pankkeja

+ Suurimmalla osalla Brite-vedonlyöntisivustoista on ETA-maan lisenssi, mikä takaa suomalaisille pelaajille verovapaat voitot

Rekisteröintivapailla Brite-vedonlyöntisivustoilla talletus Briten kanssa on ainoa saatavilla oleva maksutapana, jonka vuoksi ne eivät sovellu betsaajille, jotka eivät halua käyttää omia verkkopankkitunnuksiaan rahansiirtoihin

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!