Home » maksutavat » trustly
9.8 5 Stars

100% 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta

 • Upeat bonukset ja tarjoukset
 • Suomenkielinen sivusto
 • Valitse monista eri kohteista
Lunasta bonus
Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Powbet hyväksyy ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä asiakkaita.
Tuomas Laine

Trustly vedonlyönti on turvallista – katso vaihtoehdot 2023

Kokonaiskuva

Trustly vedonlyöntisivustot

Trustly vedonlyönti on mahdollista kahdenlaisilla vedonlyöntisivustoilla: perinteisillä, joihin rekisteröidytään tavalliseen tapaan, ja jossa tarjolla on useita eri maksuvaihtoehtoja sekä rekisteröintivapailla vedonlyöntisivustoilla, joilla tavallista rekisteröintiprosessia ei tarvitse suorittaa, ja jolla kaikki rahansiirrot hoituvat Trustly-verkkopankkimaksun välityksellä.

Trustly on siis maksunvälittäjä, joka toimii vedonlyöntisivuston ja oman pankkisi välikätenä. Se on erittäin nopea, turvallinen ja yksinkertainen maksutapa, jonka avulla rahansiirrot hoituvat kuin mitkä tahansa muutkin verkkopankkimaksut. Nopeuden ansiosta Trustly sopiikin erinomaisesti vedonlyöntiin, sillä betsaamisen pääsee aloittamaan alta aikayksikön ja vedonlyönnistä napatut voitot saa parhaimmillaan takaisin omalle pankkitililleen vain minuuteissa. Tarjoamme tietoa myös muista maksutavoista maksutavat-sivullamme.

Trustly vedonlyönti on tänä päivänä hyvin suosittua, sillä kyseinen maksupalvelu on täällä Pohjoismaissa yksi markkinoiden suosituimmista. Pelaat sitten perinteisillä vedonlyöntisivustoilla tai rekisteröintivapailla, toimii Trustly-rahansiirrot yhtä helposti ja turvallisesti. Ainoana erona on se, että rekisteröintivapailla voit skipata rekisteröintikaavakkeen täytön ja aloittaa suoraan talletuksen tekemisestä.

Trustly toimii maksutapana ainoastaan luotettavilla ja lisensoiduilla vedonlyöntisivustoilla, sillä mikäli se tarjoaisi palveluitaan jollain hämäräsivustolla, menettäisi se hyvin nopeasti myös oman maineensa. Turvalliset vedonlyöntisivustot tunnistat siitä, että niillä on luotettavan peliviranomaisen myöntämä pelilisenssi. Näistä yksi ylivoimaisesti paras ja suosituin on MGA:n eli Malta Gaming Authorityn lisenssi, joten jos löydät merkinnän MGA:n lisenssistä vedonlyöntisivustolla, tiedät, että kyseinen pelipaikka on täysin turvallinen.

Mikä on Trustly?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Trustly on siis pankkien välillä toimiva välikäsi, jonka avulla tavallisesti muutaman pankkipäivän kestävät rahansiirrot hoituvat alta aikayksikön.

Trustly on vuonna 2008 lanseerattu ruotsalainen yritys, joka on saavuttanut räjähdysmäisen suosion ja näin ollen siitä onkin tullut yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Trustly vedonlyönti on mahdollista kaikille suomalaisille pelaajille, sillä Trustly tukee kaikkia Suomessa toimivia pankkeja. Listalla ovat siis Osuuspankki, Nordea, S-Pankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, OmaSP, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Ainut, mitä vedonlyöjänä siis tarvitset, on omat verkkopankkitunnukset sekä tietysti tarpeeksi ylimääräistä pelirahaa omalla pankkitililläsi.

Trustly on valtuutettu maksulaitos, jonka toimintaa valvoo Ruotsin Finanssivalvonta. Tämä tarkoittaa sitä, että Trustlya sitovat tiukat rahansiirtoihin liittyvät säädökset. Trustly on hankkinut itselleen EU:n Maksupalveludirektiivin mukaisen Euroopan maksupalvelujen tarjoajan lisenssin, mikä myös kertoo siitä, että kyseisen yhtiön rahansiirrot noudattavat tarkasti Euroopan yhteistä lainsäädäntöä. Trustly noudattaa täysin samoja turvallisuusstandardeja kuin kaikki pankit, jonka lisäksi se vielä käyttää erillistä salausstandardia vahvistamaan turvallisuutta.

Miten Trustly toimii?

Trustly vedonlyönti on todella näppärää. Trustly mahdollistaa nopeat ja turvalliset rahansiirrot sekä omalta pankkitililtä vedonlyöntisivustolle että päinvastoin. Trustlyn käyttö perustuu pelkästään omien verkkopankkitunnusten hyödyntämiseen, joten mitään erillistä sovellusta ei tarvitse ladata eikä erillisiä tunnuksia luoda.

Trustly on myös kehittänyt ikioman Pay N Play -mekaniikan eli rekisteröintivapaan pelaamisen, joka mahdollistaa sekä kasinopelien että vedonlyönnin ilman rekisteröitymistä. Tällöin homma toimii täysin verkkopankkitunnuksia hyödyntäen. Teet vain verkkopankkitalletuksen, jonka pohjalta vedonlyöntisivusto saa sinusta tarvittavat henkilötiedot, joita hyödyntäen se luo sinulle automaattisesti pelitilin. Näin ollen sinun ei itse tarvitse raapustaa henkilö- ja osoitetietojasi vedonlyöntisivuston rekisteriin. Tämän vahvan tunnistautumisen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähettää enää erillisiä asiakirjoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, jonka ansiosta vedonlyöntisivusto voi käsitellä kotiutukset automaattisesti. Tämän vuoksi voitkin saada voitot tilillesi parhaimmillaan vain minuuteissa.

Trustly toimii näppärästi myös perinteisillä vedonlyöntisivustoilla, jonne rekisteröidytään tavalliseen tapaan. Ainoana erona on se, että et voi skipata rekisteröintikaavakkeen täyttöä ja sinun on vahvistettava tilisi lähettämällä vaaditut asiakirjat ensimmäisen kotiutuksen yhteydessä. Trustly-kotiutukset ovat usein kuitenkin välittömiä heti sen jälkeen, kun asiakirjasi on hyväksytty ja kotiutuksesi käsitelty, joten perinteisillä vedonlyöntisivustoillakaan sinun ei tarvitse turhan kauaa odotella Trustlyn kautta tehtyjä rahansiirtoja.

Sekä Trustly-talletukset että -kotiutukset ovat käyttäjille täysin ilmaisia. Muista kuitenkin, että oma pankkisi voi mahdollisesti periä käsittelykulun rahansiirroista. Tämä kannattaa selvittää aina etukäteen suoraan pankkisi omilta verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Trustly talletukset

Pelaat sitten perinteisellä tai Pay N Play -vedonlyöntisivustolla, hoituvat Trustly-talletukset äärimmäisen helposti. Pay N Play -vedonlyöntisivuilla löydät Talletus-painikkeen suoraan etusivulta, kun taas perinteisillä sinun on ensin kirjauduttava sisään pelitilillesi ja suunnattava talletussivulle.

 • Siirry talletussivulle ja valitse talletusmenetelmistä Trustly (Pay N Play -vedonlyöntisivustolla klikkaa vain etusivulla näkyvää ”Talleta ja Pelaa”-painiketta, jolloin siirryt suoraan Trustly-talletukseen)
 • Syötä haluamasi talletussumma
 • Valitse listalta oma pankkisi
 • Kirjaudu verkkopankkiisi omilla verkkopankkitunnuksillasi ja vahvista maksu joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Rahat siirtyvät pelitilillesi lähes välittömästi ja voit aloittaa pelaamisen

 

Periaatteessa Trustly-talletukset hoituvat siis täysin samaan tapaan kuin mikä tahansa muukin verkkopankkimaksu, joten toimintamalli on varmasti jokaiselle jo entuudestaan tuttu.

Trustly kotiutukset

Trustlylla myös kotiutukset hoituvat erittäin nopeasti. Pay N Play -vedonlyöntisivustoilla Trustly on ainoa saatavilla oleva maksutapa, mutta mikäli haluat tehdä Trustly-kotiutuksia perinteisillä vedonlyöntisivustoilla, on sinun hoidettava tällä maksutavalla myös talletukset. Tämä on menetelmä, mitä kaikki vedonlyöntisivustot noudattavat, sillä sen avulla pyritään estämään rahanpesua.

Trustly-kotiutukset hoituvat samalla periaatteella kuin talletuksetkin:

 • Siirry kotiutussivulle
 • Syötä haluamasi kotiutussumma
 • Vahvista kotiutus verkkopankkitunnuksillasi joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Kotiutus on valmis ja rahat lähtevät liikkeelle välittömästi

Pankkien välisissä siirtoajoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia. Siinä, missä toisen pankin asiakas voi saada voitot tililleen muutamassa minuutissa, voi toisen pankin asiakas joutua odottelemaan maksimissaan vuorokauden ennen kuin rahat näkyvät hänen pankkitilillään. Pääasiassa Trustly-kotiutukset siirtyvät kuitenkin aina maksimissaan vuorokauden sisällä.

Trustly kokemuksia

Kokonaisuudessaan Trustly vedonlyönti on erittäin turvallista ja helppoa, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmille konkareille. Luotettavuuden mittarina on se, että Trustly toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Trustly vedonlyönti sisältää monia hyviä puolia meille kotimaisille pelaajille, jonka ansiosta se onkin äärimmäisen suosittu etenkin täällä Suomessa. Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivustoilla meidän suomalaisten ei tarvitse rekisteröityä sivustolle erikseen vaan saamme hoidettua pelitilin luomisen näppärästi vain verkkopankkitalletuksella – omia verkkopankkitunnuksia hyödyntäen. Tästä ominaisuudesta eivät kaikkien maiden asukkaat saa nauttia, joten me suomalaiset olemme tämän suhteen erityisasemassa.

On kyseessä sitten Pay N Play- tai perinteinen vedonlyöntisivusto, on Trustly yksi nopeimmista maksumenetelmistä. Talletukset siirtyvät välittömästi, joten voit aloittaa betsaamisen heti, ja parhaimmillaan Trustly-kotiutuksetkin ovat omalla pankkitililläsi vain muutaman minuutin sisällä.

Kirsikkana kakun päällä Trustly-vedonlyöntisivustot ovat lähes poikkeuksetta aina ETA-maan lisensoimia, esimerkiksi Maltan tai Viron, mikä tarkoittaa sitä, että meidän suomalaisten ei tarvitse maksaa voitoistamme lainkaan veroa.

Trustly – plussat

+ Harvinaisen nopeat talletukset ja kotiutukset – voitot omalle pankkitilille parhaimmillaan vain minuuteissa

+ Ei ylimääräisiä käsittelykuluja

+ Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva maksunvälittäjä, mikä kertoo palvelun luotettavuudesta

+ Äärimmäisen helppokäyttöinen. Trustly ei vaadi erillistä tilin avaamista, sillä homma toimii vain omia verkkopankkitunnuksia hyödyntäen

+ Mahdollistaa myös pelaamisen ilman rekisteröitymistä vahvan tunnistautumisen ansiosta

+ Tukee kaikkia Suomessa toimivia pankkeja

+ Trustly-vedonlyöntisivustoilla on lähes poikkeuksetta aina verovapaat voitot

Pay N Play -vedonlyöntisivustoilla Trustly on ainoa maksutapa, jonka vuoksi ne eivät sovellu pelaajille, jotka haluavat tallettaa esimerkiksi maksukorteilla tai nettilompakoilla

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!