Home » maksutavat » euteller
9.8 5 Stars

100% 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta

 • Upeat bonukset ja tarjoukset
 • Suomenkielinen sivusto
 • Valitse monista eri kohteista
Lunasta bonus
Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Powbet hyväksyy ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä asiakkaita.
Tuomas Laine

Talletus Eutellerille – katso parhaat sivustot 2023

Kokonaiskuva

Euteller vedonlyöntisivustot

Euteller on suomalainen maksunvälittäjä, jonka toimintaperiaate on sama kuin tunnetulla Trustlylla eli se toimii rahansiirroissa oman pankkisi ja vedonlyöntisivuston välikätenä. Talletus Eutellerille toimii millä tahansa Suomessa toimivalla pankilla, jonka ansiosta se soveltuu erinomaisesti kaikille kotimaisille vedonlyöjille.

Euteller on tänä päivänä tarjolla yhä useammalla vedonlyöntisivustolla, jolla tarjolla on myös sen pahin kilpailija eli Trustly. Mutta miksi sitten valitsisit Eutellerin Trustlyn sijaan? Molemmat näistä ovat äärimmäisen turvallisia ja ne toimivat samalla periaatteella, mutta Eutellerin etuna on nimenomaan kotimaisuus sekä se, että tehdessäsi talletuksen Eutellerilla, siirretään sinut suoraan pankin palvelimelle – ei siis välikäden niin kuin Trustlylla. Jos haluat lukea myös muista maksutavoista niin siirry maksutavat-sivullemme.

Euteller-vedonlyöntisivustot soveltuvat erinomaisesti nimenomaan meille suomalaisille pelaajille. Euteller on kotimainen maksutapa, jonka takia sen avulla tietysti pyritään hankkimaan vedonlyöntisivustolle suomalaisia betsaajia. Usein Euteller-vedonlyöntisivustoilla on siis meille suomalaisille esimerkiksi kotimaiseen makuun sopivia vedonlyöntikohteita, meille kohdennettuja bonuksia sekä suomenkielinen asiakaspalvelu. Monesti vedonlyöntisivustoilla, joilla talletus Eutellerille on mahdollista, on myös ETA-maan pelilisenssi, esimerkiksi Maltan, mikä tarkoittaa verovapaita voittoja.

Uutuutena Euteller on ryhtynyt tarjoamaan myös pikapelaamista. Tällä hetkellä Euteller Express ei ole vielä lähellekään yhtä suosittu kuin Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivustot, mutta odotettavissa on, että lähiaikoina myös Euteller Express -vedonlyöntisivustoja ilmestyisi markkinoille mukavaan tahtiin.

Mikä on Euteller?

Euteller on kotimainen, vuonna 2007 perustettu maksunvälittäjä, jonka avulla voit hoitaa maksuja niin verkkokaupoissa kuin vedonlyöntisivustoilla. Palvelu toimii erinomaisesti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, joten rahansiirrot onnistuvat mistä vain. Ainut, mitä tarvitset Eutellerin käyttöön, on suomalainen pankkitili ja omat verkkopankkitunnukset.

Eutellerin liikevaihto oli vuonna 2018 jopa 1,9 miljoonaa euroa, mikä kertoo sen suuresta suosiosta. Reilun vuosikymmenen aikana Euteller on solminut yhteistyösopimuksen kaikkien Suomessa toimivien pankkien kanssa, joten kuka tahansa voi käyttää tätä maksutapaa rahansiirtoihin. Mikäli siis olet Nordean, Danske Bankin, OP:n, Ålandsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, OmaSP:n, S-Pankin tai Handelsbankenin asiakas, onnistuu sinulta talletus Eutellerille.

Euteller on yksi turvallisimmista maksutavoista vedonlyöntisivustoilla. Se on suomalainen palvelu, ja se toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa. Se tekee myös tiiviisti yhteistyötä viranomaisten kanssa taatakseen täten palvelun korkean laadun ja turvallisuuden.

Euteller on ottanut käyttöönsä myös suomalaisten pankkien välisen Siirto-palvelun, joka tekee maksamisesta entistä helpompaa. Sen avulla voit lähettää toiselle henkilölle rahaa valitsemalla Siirto-maksusovelluksessa vain hänen puhelinnumeronsa. Maksut siirtyvät reaaliajassa eri pankkien välillä.

Miten Euteller toimii?

Eutellerin toiminta perustuu yksinkertaisesti verkkopankkitunnuksien käyttämiseen. Tunnistautuminen hoidetaan omilla verkkopankkitunnuksilla ja rahat siirtyvät välittömästi sekä omalta pankkitililtä vedonlyöntisivustolle että päinvastoin. Perusperiaate on sama kuin missä tahansa verkkopankkimaksussa, joten mikäli olet edes joskus maksanut laskuja omassa verkkopankissasi, onnistuu sinulta helposti myös talletus Eutellerille.

Eutellerin käyttäminen ei vaadi erillistä sovellusta eikä erillistä tiliä. Talletus Euterille vaatii vain sen, että sinulla on suomalaiset verkkopankkitunnukset – sekä tietysti tarpeeksi ylimääräistä pelirahaa omalla tililläsi.

Euteller on pääosin tarjolla perinteisillä vedonlyöntisivustoilla, sillä Euteller Express ei ole vielä levinnyt kunnolla vedonlyöntimaailmaan. Näillä perinteisillä vedonlyöntisivuilla sinun on täytettävä rekisteröintikaavake aloittaaksesi vedonlyönnin. Kun olet luonut itsellesi pelitilin, voit tehdä ensimmäisen Euteller-talletuksesi ja aloittaa betsaamisen.

Euteller talletukset

Euteller Express on oikeastaan levinnyt vasta kasinomaailmassa, ei niinkään vedonlyönnin puolella. Aloittaaksesi siis Euteller-talletusten tekemisen, on sinun ensin luotava itsellesi pelitili. Tämä tapahtuu useimmiten kuitenkin vain muutamassa minuutissa.

Kun olet luonut itsellesi pelitilin, voit tehdä ensimmäisen talletuksen Eutellerilla. Näin helposti se onnistuu:

 • Siirry vedonlyöntisivuston talletussivulle
 • Valitse maksuvaihtoehdoista talletus Eutellerille
 • Syötä haluamasi talletussumma
 • Valitse listalta oma pankkisi
 • Vahvista maksu omilla verkkopankkitunnuksillasi joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Talletus on valmis ja rahat siirtyvät vedonlyöntitilillesi!

 

Huomaa, että jotkut vedonlyöntisivustot voivat veloittaa lisämaksun, kun käytät Eutelleria tallettamiseen. Mahdolliset kulut on aina kuitenkin ilmoitettu selkeästi talletussivulla. Usein käsittelykulu on noin 1,95 % talletuksesta, mutta sen maksukatto on kuitenkin 2,95 €. Et siis esimerkiksi tonnin talletuksessa joudu pulittamaan 19,5 € käsittelykulua, vaan ainoastaan tuon 2,95 €. Useimmiten vedonlyöntisivustot kuitenkin maksavat käsittelykulut pelaajien puolesta, mutta poikkeuksia mahtuu tietysti aina mukaan.

Euteller kotiutukset

Se, onko kotiuttaminen mahdollista Eutellerin välityksellä, riippuu täysin vedonlyöntisivustosta. Osalla se onnistuu, kun taas osalla sinun on kotiutettava voittosi vaihtoehtoisella menetelmällä – esimerkiksi Trustlyn välityksellä tai perinteisellä pankkisiirrolla.

Tehdessäsi perinteisillä vedonlyöntisivustoilla kotiutuksen Eutellerin tai minkä tahansa muun maksutavan välityksellä, on sinun tätä ennen vahvistettava pelitilisi. Pelitilin vahvistus tapahtuu lähettämällä vedonlyöntiyritykselle KYC-prosessin (Know Your Customer) vaatimat asiakirjat, joihin sisältyy henkilöllisyystodistus, osoitetietojen vahvistus sekä maksutavan vahvistus. Kun olet lähettänyt asiakirjasi ja vedonlyöntiyhtiö on ne hyväksynyt, voit tehdä ensimmäisen kotiutuspyyntösi.

Mikäli vedonlyöntisivusto hyväksyy Euteller-kotiutukset, onnistuvat ne näin helposti:

 • Siirry kotiutussivulle
 • Valitse kotiutusmenetelmäksi Euteller
 • Syötä haluamasi kotiutussumma
 • Valitse listalta oma pankkisi
 • Vahvista kotiutus omilla verkkopankkitunnuksillasi joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Kotiutus on valmis ja rahat lähtevät liikkeelle välittömästi!

 

Kotiutusnopeudet riippuvat täysin sekä vedonlyöntisivustosta että omasta pankistasi. Osa vedonlyöntisivustoista käsittelee kotiutukset lähestulkoon saman tien, kun taas osalla tähän voi mennä jopa 72 tuntia. Osaan pankeista kotiutukset sen sijaan siirtyvät välittömästi, kun taas osalla tähän voi kulua muutamakin arkipäivä ennen kuin rahat näkyvät omalla pankkitililläsi.

Nopeuttaaksesi kotiutusprosessia, pidä huoli, että olet suorittanut KYC-prosessin sääntöjen mukaisesti, ja että esimerkiksi vedonlyöntisivuston vaatima kierrätysvaatimus on suoritettu. Mikäli jompikumpi näistä on puutteellinen, siirtyy kotiutuspyyntösi jonon päähän, jolloin joudut odottelemaan voittojasi kauemmin.

Euteller kokemuksia

Euteller on erinomainen vaihtoehto etenkin suomalaisille vedonlyöjille. Euteller on kotimainen palvelu, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa, mikä luo monille tarvittavaa luottoa ja turvaa rahansiirtoihin.

Talletus Eutellerille on erittäin helppoa, sillä ainut, mitä tarvitset, on omat suomalaiset verkkopankkitunnukset. Et siis tarvitse erillistä Euteller-tiliä etkä sovellusta, sillä maksut tapahtuvat kuin mitkä tahansa muutkin verkkopankkimaksut eli ainoastaan omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Mikäli olet siis joskus onnistunut maksamaan laskun verkkopankissa, onnistuu taatusti myös talletus Eutellerille.

Eutellerin heikkoutena on kuitenkin se, etteivät kaikki vedonlyöntisivustot hyväksy sen välityksellä tehtyjä kotiutuksia. Mikäli siis talletus Eutellerille on tehty, mutta kotiutusta tällä ei voi tehdä, on kotiutus hoidettava toisella menetelmällä. Usein vedonlyöntisivustot tarjoavat tällöin kuitenkin mahdollisuuden kotiuttaa esimerkiksi Trustlyn välityksellä, mikä toimii samalla tavalla omia verkkopankkitunnuksia hyödyntäen, joten eroa ei sinänsä juurikaan ole.

Euteller – plussat ja miinukset

+ Kotimainen maksutapa, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa – tae turvallisista rahansiirroista

+ Tarjolla monilla vedonlyöntisivustoilla, jotka kaikki sopivat erityisesti suomalaisille betsaajille

+ Euteller tekee yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien pankkien kanssa

+ Talletusten ja kotiutusten tekeminen yhtä helppoa kuin minkä tahansa verkkopankkimaksun suorittaminen

+ Et tarvitse erillistä Euteller-tiliä tai -sovellusta – ainoastaan omat verkkopankkitunnukset

Euteller-kotiutukset eivät ole mahdollisia kaikilla vedonlyöntisivustoilla

Euteller-rahansiirroista voidaan periä käsittelykuluja

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!