Home » maksutavat » siirto
Tuomas Laine

Siirto mobiilimaksu vedonlyöntisivustot

Siirto on vuonna 2017 avattu kotimainen mobiilimaksu, joka on löytänyt hiljattain tiensä myös vedonlyöntimarkkinoille. Siirto vedonlyönti ei ole vielä ehtinyt kasvattaa kovin suurta suosiota, mutta pikkuhiljaa yhä useampi vedonlyöntisivusto lisää talletusmenetelmiinsä kyseisen maksutavan – onhan se pelaajille äärettömän helppokäyttöinen, mutta samalla myös turvallinen rahansiirtomenetelmä.

Koska Siirto on suomalainen, on myös luonnollista, että kyseistä maksutapaa tarjoavat vain vedonlyöntisivustot, jotka ovat kohdentaneet toimintansa suomalaisille pelaajille. Tämän vuoksi Siirto-maksutapaa ei välttämättä tulevaisuudessa tule löytymään läheskään kaikilta ulkomaisilta vedonlyöntiyhtiöiltä. Jos haluat löytää lisää eri maksutavoista klikkaa täältä.

Keltaisena hehkuva Siirto-logo muistuttaa pitkälti Otto-automaateilta tuttua merkkiä, joten mikäli bongaat tämännäköisen logon vedonlyöntisivuston maksumenetelmistä, tiedät, että voit tehdä talletuksia Siirto-mobiilimaksun välityksellä.

Mikä on Siirto mobiilimaksu?

Siirto on suomalainen maksupalvelu, jonka välityksellä pelaajat voivat siirtää rahaa ”kännykästä kännykkään” tietämättä edes toisen tilinumeroa. Ainut, mitä Siirto-rahansiirtoihin tarvitaan, on vastaanottajan puhelinnumero. Samaan tyyliin toimii esimerkiksi monien käyttämä MobilePay.

Samalla periaatteella onnistuvat myös Siirto-rahansiirrot vedonlyöntisivustolle. Talletukset eivät siis vaadi kortti- tai tilitietoja, minkä ansiosta yhä useampi suosiikin tätä maksutapaa. Maksupalveluna Siirto on äärimmäisen turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen.

Tällä hetkellä Siirto vedonlyönti onnistuu Nordean ja Osuuspankin asiakkailta sekä Nordea Siirto, OP-mobiili ja Pivo-mobiilisovellusten kautta. Vuoteen 2020 mennessä Siirto-mobiilimaksua on jo käyttänyt yli miljoona suomalaista, mikä kertookin sen suuresta suosiosta.

Siirto-sovellus on ladattavissa sekä iOS-laitteiden App Storesta että Android-laitteiden Google Playstä. Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista.

Siirto-järjestelmän taustalla toimii Automatia, joka vastaa Suomessa sekä pankkien että pankkiautomaattien järjestelmistä. Näin ollen onkin siis luonnollista, että Siirto on tehty teknisesti erittäin turvalliseksi. Siirto sisältää samat turvallisuus- ja luotettavuuskriteerit kuin muutkin pankkipalvelut, joten rahansiirtojen turvallisuudesta ei tämän maksumenetelmän osalta tarvitse huolehtia.

Turvallisuudesta huolehtiminen on kuitenkin myös omalla vastuullasi, joten muista olla tarkkana, etteivät omat tunnuksesi pääse vääriin käsiin. Pidä siis vedonlyöntisivuston käyttäjätunnuksesi ja salasanasi visusti tallessa, äläkä luovuta Siirto-palvelun salasanaasi kenellekään.

Miten Siirto toimii?

Ennen kuin Siirto vedonlyönti on mahdollista, on sinun ladattava itsellesi jokin Siirto-sovelluksista eli edellä mainitsemamme Nordea Siirto, OP-mobiilli tai Pivo. Ennen sovelluksen aktivoimista sinun on suoritettava vahva tunnistautuminen palveluun, ja tähän tarvitset verkkopankkitunnuksiasi. Näin Siirto-palvelu saadaan linkitettyä omaan verkkopankkiisi. Tämä on kuitenkin ainoa tilanne, jossa tilitietojasi kysytään, sillä jatkossa homma toimii pelkästään oman puhelinnumerosi avulla.

Vahvan tunnistautumisen ansiosta ulkopuolisten ei ole mahdollista päästä käsiksi rahansiirtoihin. Sinun ei myöskään tarvitse toimittaa talletusta tehdessäsi omia henkilökohtaisia tietojasi eikä muistaa erillistä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Ainut, mikä sinun on muistettava, on Siirto-sovelluksen salasana, jota tarvitset vahvistaessasi talletustasi.

Siirto talletukset ovat pankin puolelta täysin ilmaisia, mutta kannattaa ottaa huomioon, että osa vedonlyöntisivustoista voi periä pienen käsittelykulun myös Siirto-palvelun käytöstä. Muista siis tarkistaa mahdolliset kulut aina etukäteen vedonlyöntisivuston ehdoista. Mahdolliset talletuskulut ovat kyllä pääosin aina selkeästi ilmoitettu myös talletussivulla.

Siirto talletukset

Siirto talletukset ovat erittäin helppoja ja rahat siirtyvät vedonlyöntisivustolle reaaliajassa. Siirto talletukset voivat poiketa hieman toisistaan vedonlyöntisivustosta riippuen, mutta pääpiirteittäin homma toimii kuitenkin seuraavalla tavalla:

  1. Luo itsellesi pelitili valitsemallesi vedonlyöntisivustolle ja vahvista tilin luonti sähköpostitse tai tekstiviestitse lähetetyllä koodilla tai linkillä
  2. Siirry talletussivulle ja valitse maksutavoista Siirto
  3. Ilmoita haluamasi talletussumma
  4. Syötä puhelinnumerosi, mikäli vedonlyöntisivusto ei ole lisännyt puhelinnumeroasi automaattisesti
  5. Vahvista talletuksesi Siirto-sovelluksessa
  6. Rahat siirtyvät pelitilillesi ja voit aloittaa pelaamisen!

 

Kuten näkyä saattaa, tapahtuu Siirto-talletus äärimmäisen helposti eikä sovelluksen lataamisen jälkeen tarvita juuri sen ihmeempiä toimenpiteitä. Rahansiirrot suomalaisten pankkien välityksellä ovat äärimmäisen nopeita, ja tämän vuoksi myös Siirto-talletukset siirtyvät pelitilillesi välittömästi.

Siirto ei ole millään tavalla sidonnainen vedonlyöntisivuston minimi- tai maksimitalletukseen, vaan nämä ovat aina vedonlyöntisivuston itse määrittämiä. Usein minimitalletus on joko 10 tai 20 euroa. Minimitalletus voi kuitenkin vaihdella rahansiirtomenetelmittäin, ja esimerkiksi Siirto-menetelmällä voi olla eri minimitalletussumma kuin vaikkapa kortti- tai nettilompakkotalletuksilla. Minimitalletussummat on usein käsittelykulujen tapaan selkeästi kerrottu heti talletussivulla.

Siirto-talletukset mahdollistavat usein myös vedonlyöntibonusten lunastamiseen, joten mikäli bonukset kiinnostavat, kannattaa ne ehdottomasti napata talteen. Tänä päivänä usein poikkeuksena ovat ainoastaan nettilompakot, jotka eivät oikeuta bonusten lunastamiseen. Tämäkin on kuitenkin täysin vedonlyöntisivustosta riippuva asia, joten sekä kasinon ehdot että bonusehdot kannattaa lukea aina huolella läpi.

Siirto kotiutukset

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Siirto kotiutukset eivät ole vielä mahdollisia vedonlyöntisivustoilla, mikä ainakin meissä herättää pientä ihmetystä. Vaikka talletukset perustuvatkin vain puhelinnumeron käyttöön, on Siirto kuitenkin linkitetty vahvan tunnistautumisen avulla sekä Nordean että OP:n pankkitilille, minkä vuoksi on outoa, että kotiutukset eivät ole mahdollisia. Mutta nähtäväksi jää, ehkä tähän asiaan tulee piakkoin muutos.

Mikäli siis teet talletuksen Siirto-maksumenetelmällä, varaudu siihen, että ainoana kotiutusvaihtoehtona toimii perinteinen pankkisiirto. Monet vedonlyöntisivustot nimittäin mahdollistavat kotiutuksen ainoastaan sillä menetelmällä, millä talletuskin on tehty ja mikäli kyseinen talletusmenetelmä ei hyväksy kotiutuksia, on vaihtoehtona pankkisiirto. Useimmiten verkkopankkikotiutukset kestävät yhdestä kolmeen pankkipäivää.

Mikäli siis haluat tehdä kotiutuksia esimerkiksi kortilla tai nettilompakolla, suosittelemme harkitsemaan Siirto-talletuksen tekemistä.

Siirto-vedonlyöntisivustot ovat siinä mielessä erinomaisia, että ne ovat suomalaisille suunnattuja ja usein meille kotimaisille suunnatuilla vedonlyöntisivustoilla on Maltan tai Viron pelilisenssi. Koska nämä maat kuuluvat ETA-alueeseen, tarkoittaa se sitä, että suomalaisten pelaajien ei tarvitse maksaa voitoistaan senttiäkään veroa. Voitat sitten kympin tai astetta suuremman potin, saat pitää voitot itselläsi viimeistä senttiä myöten.

Siirto kokemuksia

Siirto on vielä verrattain hyvin uusi maksutapa, joten se ei ole vielä levinnyt kovin laajalti vedonlyöntimarkkinoille. Pikkuhiljaa kyseinen maksutapa kuitenkin yleistyy, ja odotettavissa onkin, että pian yhä useampi suomalaisille suunnattu vedonlyöntisivusto lisää sen valikoimaansa.

Siirto vedonlyönti tapahtuu äärimmäisen näppärästi, sillä ihmiset ovat erittäin tottuneita puhelimella maksamiseen. Tämän helpommaksi asiat eivät enää voi mennä, sillä valitset vain talletussumman ja vahvistat maksun siirtymällä Siirto-sovellukseen. Kaikki tapahtuu siis vain muutamalla klikkauksella, joten homma hoituu helposti myös ensikertalaisilta.

Mikä tärkeintä, Siirto on suomalaisten pankkien kehittämä järjestelmä, minkä vuoksi turvallisuus on huipputasoa. Voit siis olla varma, että Siirto-rahansiirrot hoituvat erittäin turvallisesti.

Siirto – plussat ja miinukset

+ Siirto vedonlyönti on mahdollista pelkästään omaa puhelinnumeroa käyttäen – sinun ei tarvitse luovuttaa kortti- tai tilitietojasi

+ Siirto ei peri erillisiä käsittelykuluja

+ Siirto on sataprosenttisen turvallinen ja luotettava, sillä sen taustalla toimii sekä Otto-käteisautomaattien ylläpidosta vastaava Automatia että OP- ja Nordea-pankit.

+ Siirto soveltuu erinomaisesti mobiililaitteille, sillä se perustuu mobiilimaksamiseen

+ Siirto on täysin kotimainen palvelu

+ Rahat siirtyvät vedonlyöntisivustolle välittömästi

+ Talletukset hoituvat vain muutamalla hiiren klikkauksella tai puhelimen kosketusruudun näpäytyksellä

Siirto ei ole saatavilla vielä kaikkien pankkien asiakkaille

Siirto ei mahdollista ainakaan vielä kotiutusten tekemistä

Palvelu ei ole tarjolla kaikilla vedonlyöntisivustoilla

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!