Home » maksutavat » siru talletus
9.8 5 Stars

100% 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta

 • Upeat bonukset ja tarjoukset
 • Suomenkielinen sivusto
 • Valitse monista eri kohteista
Lunasta bonus
Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Powbet hyväksyy ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä asiakkaita.
Tuomas Laine

Siru talletus vedonlyönti – parhaat vaihtoehdot 2023

Kokonaiskuva

Siru Mobile vedonlyöntisivustot

Siru Mobile mullisti yhdessä vaiheessa mobiilimaksamisen vedonlyöntisivustoilla ja yhä useampi vedonlyöntiyhtiö otti tämän suomalaisen maksumenetelmän tarjontaansa. Sittemmin sen suosio on kuitenkin hieman hiipunut, sillä pikamaksutavat ovat nousseet räjähdysmäiseen suosioon. Siru Mobile vedonlyöntisivustoja löytyy kuitenkin vielä jonkin verran, joten tätäkin maksutapaa pääsee kyllä käyttämään.

Ainut, mitä Siru talletus vedonlyönti vaatii, on puhelin, suomalainen puhelinliittymä ja aktiivinen puhelinnumero. Siru Mobile vedonlyöntisivustot ovat erinomaisia nimenomaan pelaajille, jotka haluavat nauttia nopeista ja hieman pienemmän summan talletuksista.

Siru Mobile vedonlyöntisivustot sopivat suomalaisille kuin nenä päähän. Siru Mobile on suomalainen maksumenetelmä, joten vedonlyöntisivustot, joilla tämä maksutapa on tarjolla, pyrkivät houkuttelemaan nimenomaan meitä kotimaisia pelaajia. Vedonlyöntisivustot tarjoavat muitakin maksutapoja, mikäli haluat lukea myös niistä niin siirry maksutavat-sivulle täältä.

Mikä on Siru Mobile?

Siru Mobile on suomalainen, vuonna 2011 perustettu maksupalveluyritys, joka mahdollistaa verkossa maksamisen näppärästi oman puhelimen avulla. Maksutapahtumat lisätään jälkikäteen omalle puhelinlaskulle.

Siru Mobilen perustamisvuonna markkinoilla ei ollut juurikaan muita samantyylisiä maksutapoja, jotka mahdollistavat mobiilimaksun vedonlyöntisivustoille. 10 vuotta on kulunut, eikä Siru Mobile ole juurikaan toiminnoiltaan muuttunut. Täysin samaa suosiota se ei kuitenkaan enää kanna, sillä Siru Mobile on saanut vuosien saatossa itselleen kovan luokan kilpailijoita, kuten MobilePay- ja Siirto-maksumenetelmän.

Siru Mobile on äärimmäisen arvostettu ja luotettava yritys, ja se onkin itseasiassa valittu yhdeksi yhdeksästä suomalaisesta kuumimmasta uutuusmaksutavasta Fintechbaltic.com -sivuston tekemässä listauksessa.

Miten Siru Mobile toimii?

Siru talletus vedonlyönti vaatii sinulta ainoastaan matkapuhelimen sekä toimivan ja aktiivisen puhelinnumeron. Se toimii kaikissa suomalaisissa puhelinliittymissä, mutta prepaid-liittymissä sen käyttö ei ole mahdollista.

Sinulla on oltava mahdollisuus vastaanottaa sekä tekstiviestejä että puheluita. Lisäksi puhelinliittymälläsi ei saa olla päällä estoja, jotka estävät esimerkiksi erilaisiin palvelunumeroihin soittamisen. Tämä kannattaa siis tarkistaa, ennen kuin lähdet tallettamaan Siru Mobilella.

Kuten jo mainitsimme, sopii Siru Mobile erinomaisesti pienemmillä summilla pelaileville. Siru Mobilella voit tallettaa vedonlyöntisivustolle nimittäin enintään 300 euroa yhden kuukauden aikana.

Siru Mobile soveltuu pelkästään talletuksiin – kotiutuksia sillä ei voi tehdä. Mikäli siis päätät tallettaa Siru Mobilella vedonlyöntisivustolle, on luultavasti ainoana kotiutusvaihtoehtona tavallinen pankkisiirto. Tämä sen vuoksi, että turvallisuussyistä useimmat vedonlyöntisivustot mahdollistavat kotiuttamisen ainoastaan sillä menetelmällä, millä talletuskin on tehty, ja mikäli kyseinen talletusmenetelmä ei sovellu kotiutuksiin, on ainut vaihtoehto pankkisiirto.

Siru Mobile talletukset

Siru talletus vedonlyönti on erittäin helppoa ja vaivatonta, ja rahan siirtäminen onnistuu varmasti keneltä tahansa. Talletus vedonlyöntisivustolle vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen pääset aloittamaan vetojen asettamisen suosikkilajeihisi.

Siru Mobile mahdollistaa ainoastaan pienten talletusten tekemisen. Maksimitalletus kuukaudessa on 300 euroa, ja kertatalletusten maksimimäärät pyörivät vedonlyöntisivustosta riippuen 5 ja 50 euron välillä.

Talletuksen tekeminen voi erota hieman vedonlyöntisivustoittain, mutta pääpiirteittäin se hoituu kuitenkin aina samalla tavalla. Näin helppoa se on:

 • Siirry valitsemallesi vedonlyöntisivustolle, kirjaudu sisään ja suuntaa talletussivulle
 • Valitse talletusmenetelmistä Siru Mobile ja syötä haluamasi talletussumma
 • Eteesi avautuu vahvistusikkuna, jossa näet talletuksen summan sekä käsittelykulun, joka sinulta veloitetaan talletuksen tekemisestä
 • Kun olet valmis vahvistamaan talletuksen, soita ruudulla näkyvään numeroon
 • Soittaessasi numeroon, Siru Mobile ja Siru Mobile vedonlyöntisivustot aloittavat talletuksen käsittelyn automaattisesti
 • Odota maksun vahvistumista. Tämä kestää usein vain muutamia sekunteja puhelun aloittamisesta
 • Älä katkaise puhelua ennen kuin ruudulla näkyy ”Maksu hyväksytty”
 • Kun maksu on hyväksytty, voit lopettaa puhelun, jolloin talletus siirtyy vedonlyöntisivustolle välittömästi
 • Siru talletuksen summa lisätään seuraavalle puhelinlaskullesi

 

Kun edessäsi on ensimmäinen Siru talletus vedonlyönti, on sinun vahvistettava puhelinnumerosi erillisellä PIN-koodilla, joka lähetetään puhelimeesi. Tämän avulla Siru Mobile rekisteröi puhelinnumerosi, jonka jälkeen kaikki seuraavat talletukset hoituvat näppärästi vain pikaisen soiton avulla – yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Mikäli saat viestin, että Siru talletus vedonlyönti ei onnistu, tarkista, ettei puhelinnumerosi ole salainen ja ettei sinulla ole palvelunumeroiden esto päällä.

Siru Mobile talletuksissa on hyvä muistaa, että talletusten tekeminen ei ole ilmaista, ja itseasiassa Sirun käyttökulut ovatkin suhteellisen kalliita. Useimmilla vedonlyöntisivustoilla tallettaminen maksaa muutaman euron per talletus, mutta joillain käsittelykulu esimerkiksi 10 euron talletuksella voi olla jopa viisi euroa. Jos siis maksat usein jopa 50 % käsittelykulua talletuksista, hupenee pelibudjettisi melko nopeasti. Suosittelemmekin siis tallettamaan kerralla hieman isompia summia, jos vain vedonlyöntisivusto tämän mahdollistaa.

Siru Mobile kotiutukset

Koska Siru Mobile talletukset tapahtuvat niin, että teet talletuksen, jonka summa lisätään maksettavaksi seuraavalle puhelinlaskullesi, on sanomattakin selvää, ettei tämä maksumenetelmä sovellu kotiutuksiin. Mikäli siis teet Siru Mobile talletuksia, on sinun ainoana mahdollisena kotiutustapana useimmilla vedonlyöntisivustoilla perinteinen pankkisiirto.

Osa vedonlyöntisivustoista voi mahdollistaa kotiutuksen tekemisen esimerkiksi nettilompakkoon, mutta suurimmalla osalla on turvallisuussyistä käytäntönä, että mikäli talletusmenetelmä ei sovellu kotiuttamiseen, on ainoa mahdollinen kotiutusmenetelmä tilisiirto.

Ennen kuin voit tehdä kotiutuksia, on sinun vahvistettava pelitilisi lähettämällä vedonlyöntisivustolle vaaditut KYC-prosessin (Know Your Customer) dokumentit. Jos olet tallettanut Siru Mobilella ja kotiutusmenetelmänä on pankkisiirto, vaaditaan sinulta ainakin seuraavat asiakirjat:

Henkilöllisyystodistus (esimerkiksi passi tai ajokortti)

Osoitetietojenvahvistus (esimerkiksi kotiin lähetetty sähkölasku, jossa näkyy nimesi ja osoitteesi)

Todistus pankkitilin omistajuudesta (esimerkiksi kuvakaappaus verkkopankistasi tai tiliotteestasi, jossa näkyy nimesi ja tilinumerosi)

Asiakirjojen lähettämisessä kannattaa olla huolellinen ja lukea ohjeet tarkasti läpi, jotta vältyt pitkittyneiltä tarkistusprosesseilta. Mitä nopeammin vedonlyöntisivusto saa asiakirjasi hyväksyttyä, sitä nopeammin saat kotiutettua voittosi itsellesi.

Siru Mobile kokemuksia

Siru Mobile on erinomainen tapa tehdä talletuksia vedonlyöntisivustolle ja se soveltuukin täydellisesti niille vedonlyöjille, jotka tallettavat kerralla mieluummin hieman pienempiä summia. Useimmilla vedonlyöntisivustoilla maksimitalletus on 50 euroa yhdellä kerralla ja kuukausikohtainen raja 300 euroa, jonka vuoksi asetetta kovemman luokan vedonlyöjille Siru Mobilea ei suositella.

Siru Mobilen käyttäminen on äärimmäisen helppoa, joten se soveltuu hyvin myös ensikertalaisille. Nopea puhelinsoitto ja rahat siirtyvät vedonlyöntitilillesi.

Siru Mobile on viime vuosina saanut rinnalleen kilpailijoita, jotka tarjoavat ilmaisia rahansiirtoja, jonka vuoksi Siru talletus vedonlyönti ei ole enää yhtä suosittua kuin aiemmin. Tästä huolimatta monet vedonlyöntisivustot mahdollistavat kuitenkin vielä Sirulla tallettamisen, joten löydät kyllä varmasti itsellesi sopivan vedonlyöntisivuston, jolla voit tätä kotimaista maksutapaa käyttää.

Siru Mobile – plussat ja miinukset

+ Nopea ja innovatiivinen maksutapa

+ Tee talletus ja maksa se vasta myöhemmin oman puhelinlaskun yhteydessä

+ 300 € kuukausiraja mahdollistaa pelibudjetin pysymisen hallinnassa

+ Siru Mobile vedonlyöntisivustot sopivat erinomaisesti suomalaisille pelaajille

+ Sinun ei tarvitse luovuttaa kortti- tai tilitietojasi. Tarvitset ainoastaan toimivan, aktiivisena olevan puhelinnumeron

Siru Mobile ei mahdollista kotiutuksia. Tallettaessasi Siru Mobilella, on usein ainoana kotiutusvaihtoehtona perinteinen pankkisiirto

Talletus tehdään ensin, mutta maksetaan vasta myöhemmin puhelinlaskulla, mikä voi mahdollistaa siihen, että pelataan rahalla, jota ei välttämättä sillä hetkellä olisi käytettävissä

Siru Mobilen talletuskulut ovat melko suuret verrattuna talletussummiin

Siru Mobilen pienten talletusrajojen vuoksi se ei sovellu suuremmilla panoksille pelaaville

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!