Home » maksutavat » zimpler
9.8 5 Stars

100% 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta

 • Upeat bonukset ja tarjoukset
 • Suomenkielinen sivusto
 • Valitse monista eri kohteista
Lunasta bonus
Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Powbet hyväksyy ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä asiakkaita.
Tuomas Laine

Zimpler vedonlyönti on helppoa – katso listauksemme 2023

Kokonaiskuva

Zimpler vedonlyöntisivustot

Zimpler vedonlyönti on yleistynyt huomattavasti – etenkin viime aikoina, kun sen aiemmin käyttämästä laskutusperiaatteesta on luovuttu ja Zimpler on lähtenyt haastamaan Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivustoja eli tarjoamaan rekisteröintivapaata vedonlyöntiä. Zimpler toimii siis välikätenä nettikasinon ja pankin välillä. Mikäli haluat löytää lisää tietoa eri maksutavoista klikkaa täältä.

Aiemmin Zimpler toimi siis niin, että teit talletuksen, josta sait myöhemmin vasta laskun kotiin. Lasku meni joko luottokortti- tai puhelinlaskullesi. Nykyään Zimpler kuitenkin toimii Trustlyn kanssa samaan tapaan eli maksut suoritetaan suoraan omalta pankkitililtä. Tunnistautumiseen käytetään puhelinnumeroa ja/tai verkkopankkitunnuksia.

Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivut ovat tällä hetkellä markkinoiden suosituimpia, mutta kyllä Zimplerkin löytyy jo muutamilta tunnetuimmilta sivustoilta, ja jatkossa Zimpler vedonlyönti tulee varmasti yleistymään entisestään. Zimplerin rekisteröintivapaita vedonlyöntisivustoja kutsutaan yksinkertaisesti Zimpler GO -vedonlyöntisivustoiksi.

Vedonlyönti Zimpler sivuston tunnistat joko sivuston alalaidassa olevasta Zimpler-logosta tai vaihtoehtoisesti talletusvaiheessa, jossa pankinvalintakohdassa loistaa Zimplerin logo.

Mikä on Zimpler?

Zimpler on vuonna 2012 Ruotsissa perustettu maksupalveluntarjoaja, joka on noussut suureen suosioon suomalaisten keskuudessa. Tämä maksutapa toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa, ja sen toimintaa valvotaan ja säädellään yhtä tarkasti kuin pankkien. Tämän vuoksi Zimpler vedonlyönti onkin äärimmäisen turvallista.

Puhelinnumeron ja/tai verkkopankkitunnuksien välityksellä tapahtuvan tunnistautumisen ansiosta väärinkäytöksistä ei tarvitse huolehtia – kunhan pidät itse huolen turvallisuudesta pitämällä esimerkiksi omista tunnuksistasi huolta.

Jos Zimpler vedonlyönti sivustoja verrataan Trustlyn vastaaviin sivustoihin, on ainoa ero oikeastaan se, että Zimpler-talletuksia tehdessä tunnistautuminen tapahtuu suoraan pankin omassa järjestelmässä, kun taas Trustly-talletuksissa se tapahtuu Trustlyn järjestelmässä. Näin voisikin sanoa, että Zimpler on vielä jopa asteen turvallisempi. Ei siis ihme, että Zimpleristä on tullut nopeaa vauhtia erittäin varteenotettava haastaja Trustlylle.

Miten Zimpler toimii?

Zimpler vedonlyönti on erittäin helppoa. Tunnistautuminen vedonlyöntisivustolle tapahtuu joko puhelinnumeron tai verkkopankkitunnusten avulla. Sinun ei siis tarvitse muistaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja, sillä tarvitset ainoastaan joko oman puhelinnumerosi tai verkkopankkitunnukset (tai molemmat).

Puhelinnumerolla tunnistautuminen tapahtuu niin, että syötät vain kyseiselle sivustolle puhelinnumerosi sille tarkoitettuun kenttään, jonka jälkeen matkapuhelimeesi lähetetään vahvistuskoodi. Tämä viesti on täysin kuluton sinulle. Väärinkäytöt estetään sillä, että puhelinnumero tarkistetaan väestötietojärjestelmän avulla.

Jos pelaat vedonlyöntisivustolla ensimmäistä kertaa, ohjataan sinut vahvistustekstiviestistä suoraan omaan verkkopankkiisi, jonka kautta voit omien verkkopankkitunnuksiesi avulla suorittaa vielä vahvan tunnistautumisen.

Jos Zimpler vedonlyönti sivusto vaatii ainoastaan verkkopankkitunnistautumisen, skipataan edellä mainittu puhelinvahvistus, jolloin henkilöllisyytesi vahvistetaan vain vahvan tunnistautumisen avulla.

Zimpler tukee Trustlyn tapaan kaikkia Suomessa toimivia pankkeja. Hyväksyttyjen pankkien listalla ovat siis Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, OmaSP, POP Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Zimpler vedonlyönti onnistuu siis sinulta, mikäli vain omistat jonkin edellä mainitun pankin verkkopankkitunnukset – sekä tietysti tarpeeksi pelirahaa pankkitililläsi.

Zimpler talletukset

Vedonlyönti Zimpler talletus onnistuu helposti omia verkkopankkitunnuksia hyödyntäen – samaan tapaan kuin Trustlyn välityksellä. Homma voi erota hieman eri Zimpler vedonlyönti sivustoista riippuen, mutta pääpiirteittäin tallettaminen tapahtuu samalla kaavalla:

 • Siirry valitsemasi vedonlyöntisivustolle
 • Klikkaa etusivulta ”Talleta ja Pelaa” tai vastaavaa painiketta
 • Valitse haluamasi talletussumma
 • Klikkaa listalta omaa pankkiasi
 • Vahvista maksu omilla verkkopankkitunnuksillasi joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Talletus on valmis ja voit aloittaa vedonlyönnin välittömästi!

 

Zimpler-talletukset mahdollistavat usein myös vedonlyöntibonusten lunastamiseen. Muista tarkistaa talletusta tehdessä, pitääkö bonus klikata itse lunastettavaksi vai lisätäänkö se pelitilillesi automaattisesti onnistuneen talletuksen jälkeen. Muista myös lukea bonusehdot huolella läpi, jotta tiedät, mitä kierrätysvaatimuksia ja muita ehtoja siihen sisältyy.

Useimmiten Zimpler vedonlyönti sivustot tarjoavat täysin ilmaiset talletukset ja kotiutukset, mutta osa pankeista voi periä omia käsittelykulujaan rahansiirroista. Tämä kannattaa tarkistaa suoraan omalta pankiltasi ennen ensimmäisen talletuksen tekemistä.

Zimpler kotiutukset

Talletusten tapaan myös Zimpler-kotiutukset ovat naurettavan helppoja. Koska vahva tunnistautuminen on tehty talletusta tehdessä, ei sinun tarvitse enää lähettää erillisiä asiakirjoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Tämän ansiosta Zimpler vedonlyöntisivustot voivat käsitellä kotiutukset automaattisesti, myös yöaikaa ja viikonloppuisin, jonka ansiosta saat rahat tilillesi äärimmäisen nopeasti – parhaimmillaan vain minuuteissa.

Voit nostaa kotiutukset ainoastaan sille pankkitilille, jolta olet talletuksenkin tehnyt. Et siis voi vaihtaa pankkitiliä tässä vaiheessa ja siirtää voittojasi esimerkiksi kaverisi tai puolisosi tilille. Rahat on siirrettävä henkilökohtaisesti – aivan, kuten millä tahansa muullakin maksumenetelmällä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Zimpler-kotiutukset hoituvat näin:

 • Siirry kotiutussivulle
 • Syötä haluamasi kotiutussumma
 • Vahvista kotiutus omilla verkkopankkitunnuksillasi joko avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta hyödyntäen
 • Kotiutus on valmis ja rahat lähtevät välittömästi kohti omaa pankkitiliäsi

 

Huomaa, että oma pankkisi voi vaikuttaa rahansiirtoaikaan. Siinä, missä toisen pankin asiakas voi saada kotiutukset itselleen muutaman minuutin sisällä, voi toisen pankin asiakas joutua odottelemaan vuorokauden ennen kuin rahat kilahtavat tilille.

Monet Zimpler vedonlyönti sivustoista ovat suomalaisille suunnattuja, ja näillä on ETA-maan, esimerkiksi Maltan tai Viron pelilisenssi, mikä tarkoittaa sitä, että suomalaiset saavat pitää voittonsa verovapaina. Ei ole väliä, voitatko parikymppiä vai parituhatta euroa, sillä saat pitää pottisi itselläsi viimeistä senttiä myöten. ETA-maan pelilisenssi takaa myös turvallisen vedonlyöntikokemuksen, sillä näiden vedonlyöntisivustojen toimintaa valvoo luotettavat peliviranomaiset.

Vaikka Zimpler GO -vedonlyöntisivustot eivät usein vaadikaan asiakirjoja kotiutusta tehdessä vahvan tunnistautumisen ansiosta, voi niistä kuitenkin joskus kilahtaa pyyntö pelitilillesi. Tämä voi tapahtua poikkeustapauksissa, kuten silloin, jos onnistut nappaamaan itsellesi tavallista suuremman voiton. Tällöin vedonlyöntisivusto vain haluaa pelata varman päälle ja tuplavarmistaa, että voitot siirtyvät varmasti oikealle henkilölle.

Zimpler kokemuksia

Zimpler vedonlyönti sivustot lupaavat helpon ja nopean tunnistautumisen ja ne ovatkin pitäneet lupauksensa erinomaisesti. Pelaajien ei tarvitse haaskata turhaa aikaa rekisteröitymiseen, sillä Zimpler GO -vedonlyöntisivustoilla perinteisen rekisteröintikaavakkeen täyttö on historiaa. Aloittaaksesi pelaamisen, tarvitset ainoastaan oman puhelinnumerosi ja/tai verkkopankkitunnukset – sekä tietysti tarpeeksi rahaa pelitililläsi.

Kun puhutaan Zimpler vedonlyönti sivustojen turvallisuudesta, on pakko mainita, kuinka huippuluokkaa se on. Koska Zimpler toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa, sen toimintaa valvotaan ja säädellään tiukasti.

Monilla voi olla harhaluulo, että tämänkaltaisilla pikavedonlyöntisivustoilla sinun on aina tehtävä uusi talletus jatkaaksesi pelaamista, mutta näin ei suinkaan ole. Voit halutessasi jättää pelirahat pelitilillesi ja jatkaa vedonlyöntiä myöhemmin. Kun haluat palata betsaamaan, tunnistaudut vain takaisin omalle tilillesi joko mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla – aivan samalla tavalla kuin kirjautuessasi esimerkiksi verkkopankkiisi.

Zimpler vedonlyönti soveltuu erinomaisesti myös mobiiliin, sillä maksujen vahvistaminen tapahtuu puhelimella. Sinun täytyy siis uusia rahansiirtoja tehdessäsi vaihtaa ainoastaan vedonlyöntisivustolta omaan verkkopankkiisi – ja tämähän tapahtuu vain muutamalla kosketusnäytön hipaisulla.

Zimpler – plussat ja miinukset

+ Nopeat talletukset ja kotiutukset – voitot tilille parhaimmillaan minuuteissa

+ Luotettava ja turvallinen maksunvälittäjä vedonlyöntisivuston ja oman pankkisi välillä

+ Helppokäyttöinen

+ Erinomainen etenkin mobiilivedonlyöntisivustoilla

+ Mahdollistaa vedonlyöntibonusten lunastamiseen

+ Zimpler GO ei vaadi erillistä rekisteröitymistä

Ei saatavilla kaikilla vedonlyöntisivustoilla

Kaikilla Zimpler vedonlyönti sivustoilla ei välttämättä ole bonuksia tarjolla

Tuomas Laine
Tuomas Laine

Rahapelialan ammattilainen ja intohimoinen harrastaja. Lyö mielellään vetoa kotimaisista kohteista, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä. Betsaamisen ohessa myös blackjack-pöydät vetävät usein puoleensa, ja tarttuupa matkaan toisinaan hieman voittojakin!